Ontdek Google Analytics, uw sleutel tot online succes.

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een gratis tool van Google waarmee je inzicht krijgt in het gedrag van bezoekers op je website. Het helpt je te begrijpen hoeveel mensen je site bezoeken, waar ze vandaan komen en wat ze op je site doen. Hiermee kun je je website verbeteren en betere beslissingen nemen voor je online aanwezigheid.

Als uw vertrouwde webdienstenpartner staan we klaar om u te helpen met de implementatie en interpretatie van Google Analytics. Neem vandaag nog contact met ons op en vergroot uw online aanwezigheid.

Onze diensten

Haal het maximale uit Google Analytics met Bureau Lensen

De nieuwste versie van Google Analytics

Let op: Google heeft recentelijk de nieuwste versie van Google Analytics geïntroduceerd, genaamd Google Analytics 4 (GA4). 

Op uiterlijk 1 juli 2023 moet je de account omgezet hebben naar de nieuwste versie

Deze nieuwe versie biedt een aantal belangrijke voordelen, zoals meer flexibiliteit in gegevensverzameling en rapportage-opties, en verbeterde functionaliteit voor mobiele apps. Als je momenteel Google Analytics gebruikt, is het belangrijk om te weten dat de overstap naar GA4 enige aanpassingen kan vereisen. We kunnen je helpen bij het beoordelen of de overstap naar GA4 geschikt is voor jouw website of mobiele app en hoe je deze wijzigingen het beste kunt implementeren.

Installatie en configuratie

Het installeren en configureren van Google Analytics is de eerste stap om gegevens te verzamelen over hoe jouw website presteert en hoe bezoekers deze gebruiken. Bureau Lensen kan jou helpen bij het installeren en configureren van Google Analytics op jouw website, zodat je inzicht krijgt in belangrijke statistieken zoals bezoekersaantallen, populaire pagina’s, verkeersbronnen, en nog veel meer. Door deze gegevens te analyseren en te begrijpen, kan je de prestaties van jouw website verbeteren en het succes van jouw marketinginspanningen maximaliseren.

Analytics Audit

Een Analytics Audit is een grondige analyse van de huidige Google Analytics-implementatie van jouw website. Hierbij wordt gekeken of de gegevens correct worden verzameld en geïnterpreteerd, zodat je betrouwbare inzichten kan krijgen in de prestaties van jouw website. Bureau Lensen kan een Analytics Audit uitvoeren om te kijken waar er eventuele problemen zijn en deze oplossen, zodat je zeker weet dat jouw gegevens betrouwbaar zijn en je de juiste beslissingen kan nemen op basis van deze gegevens.

Rapportage en analyse

Met Google Analytics kan je inzicht krijgen in hoe jouw website presteert en welke marketinginspanningen het meest effectief zijn. Bureau Lensen kan jou helpen bij het opzetten van aangepaste rapporten en dashboards die inzicht bieden in de prestaties van jouw website. Hierdoor kan je de resultaten van jouw marketinginspanningen meten, kansen voor verbetering identificeren en de prestaties van jouw website optimaliseren.

Conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie is het proces van het identificeren van knelpunten in de conversietrechter en het implementeren van oplossingen om de conversieratio’s te verbeteren. Bureau Lensen kan jou helpen bij het identificeren van knelpunten in jouw conversietrechter en het implementeren van oplossingen om de conversieratio’s te verbeteren. Hierdoor kan je meer waarde halen uit het verkeer dat al op jouw website komt en het aantal conversies maximaliseren.

Zin om aan de slag te gaan?

Laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen!

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen het meeste uit jouw website en marketinginspanningen te halen. Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te krijgen over onze Google Analytics diensten of om een consult aan te vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

×