Verspil geen tijd meer aan het onderhoud van je website!

k

Backups

Niets is zo belangrijk als het maken van backups van je website. Maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een backup laten maken? Wij regelen dat.  Voor ieder onderhoudsmoment wordt er sowieso een backup gemaakt zodat verstoringen door updates zo beperkt mogelijk blijven.

Updates

Stilstand is achteruitgang. Dat principe geldt ook voor de techniek achter je website. Dagelijks komen er updates uit voor de software op jouw website gebruikt wordt. Met een service- en onderhoudscontract zorgen wij dat je website up-to-date blijft.

Beveiliging

Website gehackt? Beveiliging van de webshop of het betalingsverkeer niet op orde? Dat maak je als klant van Bureau Lensen niet mee. Door alleen te werken met de beste hosting providers, iedere website te voorzien van een SSL certificaat en andere technische snufjes  staat veiligheid op het web niet ter discussie. 

u

Support

Geen verstand van websites? Geen interesse in de techniek erachter? Maakt niet uit. Bij het afsluiten van een servicecontract bij Bureau Lensen is altijd support inbegrepen. De intensiteit van de ondersteuning wordt afgestemd op jouw wensen.

Website onderhoud

Bureau Lensen biedt u de mogelijkheid het onderhoud van uw website of webshop volledig uit handen te nemen. Zo kunt u zich richten op uw core business.

Er zijn 3 onderhoudspakketten en in overleg is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Meer weten over het onderhoud van je website?
Say Hello!

Wil je meer informatie over het bouwen van een website? Wil je graag informatie over onze diensten en tarieven? Of gewoon even sparren? Vul het formulier hieronder in.

×